ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Жителите на Јаболчиште на протест против изградба на хидроцентрала на реката

Жителите на селото Јаболчиште денеска протестираат против изградба на хидроцентрала на реката во нивното село. Тие од пладне го...