ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Пакистан забрани извоз на антималарични лекови

Пакистанските власти го забранија  извозот на антималарични лекови за да се обезбеди доволно за лекување пациенти со Ковид-19 во државата, јави ДПА.