ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Уапсен капетанот на авионот што се распадна на три дела

Турската полиција го уапси капетанот на авионот на компанијата „Пегазус ерлајнс“, кој на почетокот од месецот излета од писта на аеродромот Сабиха...