ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

1143 прекршоци за не носење на маска – на 905 лица им се издадени решенија за изолација, 120 потпишале изјави за самоизолација

Во текот на изминатото деноноќие (09/10.06.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија на 905 лица им се издадени решенија за изолација,...