ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Кому му одговара измена на изборните единици? – Несими: Добивка имаат сите албански партии

Изборите на 12-ти април ќе се одржат со три несразмерни изборни единици, во кои бројот на гласачите ги надминува границите.