ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Заврши вонредната состојба – започнуваат да течат роковите за изборни дејствија

Вечерва точно на полноќ заврши вонредната состојба, а со тоа започнува да тече и рокот за изборните дејствија кој според уредба на...