ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Обвинувања и против обвинувања – се скараа носителите на листи во ИЕ2 во изборната дебата на ТВ21

Меѓусебни обвинувања на носителите на листи од ИЕ 2 за реализирани и нереализирани проекти. Почнаа да дебатираат за општина...

Продолжуваат изборните дебати на ТВ21 – жестока дебата меѓу кандидатите од шестата изборна единица

Следната дебата за предвремените парламентарни избори на ТВ21 е со кандидатите за пратеници во шестата изборна единица. Халил Снопче од коалицијата АА-ААА,...