Tag Results:

избори Србија

Убедлива победа на партијата на Вучиќ на парламентарните избори во Србија

Српската народна партија (СНС) на Александар Вучиќ, е на добар пат да оствари убедлива победа на денешните парламентарни избори во Србија.