ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Шилегов: Ја разгледувам можноста да поднесам кривична пријава против Коневски

 Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека сериозно ја разгледува можноста да поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Општина...