ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Ракитиќ: Не сум вреќа со компири, сам ќе одлучам каде да ја продолжам кариерата

Фудбалерот од средниот ред на Барселона, Иван Ракитиќ, ги коментираше информациите дека клубот го вклучува во некаков пакет за размена со Интер.