ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Иван се разбуди со новото срце – историски подвиг кој ќе ја подигне свеста за донирање на органи

Овие денови ќе остават траг во историјата на медицината во Македонија. Утрово, со ново срце по долга операција се разбуди Иван, а...