ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Штипските судии од денеска судат само итни и предмети за кои постои опасност од застарување

Штипскиот Основен суд донесе одлука  закажаните судски рочишта да се откажат од денеска до 24 март. Во соопштението кое е поставено на...