НАЈНОВА ВЕСТ

Демонстрантите упаднаа во Собранието во Србија – интервенира полицијата

Неколку стотици граѓани се собраа пред српскиот парламент во знак на протест против враќањето на рестриктивните мерки и повторното воведување полициски час,...

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Уште неколку дена до испитната сесија – студентите збунети, не знаат како ќе полагаат

Уште една недела остана до испитната сесија, но студентот Висар Незири сѐ уште не знае како и каде ќе ги полага испитите....