ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Сотирова-Бухова: Лицето кое има решение од ДСЗИ останува на домашно лекување до истекот на 14-тиот ден

Протоколот за лекување на Ковид позитивни лица кои со решение од Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) се ставени на домашно лекување...