ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Распределбата на парите за инверторите: До 15 април 10 илјади семејства ќе добијат по илјада евра за инвертор

Инверторите кои ги вети Владата од септември минатата година за домаќинствата во најзагадените општини, се уште не се до никаде. Васко Ковачевски,...

Помина и јануари, инверторите до никаде – Скопје наскоро ќе отвори повик

Помина и јануари, а граѓаните на Скопје, Тетово, Битола и Кичево сè уште не ги добија субвенциите за инвертори кои беа најавени...