ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Оваа фотка го преплави интернетот: „Ако сте од Балкан, ова сигурно го имате дома“

Повеќето луѓе деновиве имаат премногу слободно време, па на социјалните мрежи објавуваат и се сеќаваат на некои работи од минатото и детали...

Донирани 18.400 картички со по 10ГБ интернет – Властите ветуваат: Децата нема да бидат дискриминирани од наставата од далечина

Македонски Телеком донираше  18.400 мобилни картички со по 10 гигабајти интернет. Истите ќе им бидат доделени на учениците кои дома немаат интернет...

Кордалов: Институциите да бидат поажурни

Со специјалистот за социјални медиуми, Бојан Кордалов, во „10 минути“ на ТВ21 разговаравме за тоа каде грешиме при користењето на интернет, судејќи...

Кордалов: Младите се доволно едуцирани

Со специјалистот за социјални медиуми Бојан Кордалов во емисијата „10 минути“ на ТВ21 разговаравме за тоа колку младите ја користат технологијата за...

Кордалов: Младите се доволно едуцирани

Со специјалистот за социјални медиуми Бојан Кордалов во емисијата „10 минути“ на ТВ21 разговаравме за тоа колку младите ја користат технологијата за...