ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Нови 29 случаи на коронавирус – починаа 5 лица, вкупно 599 заразени

Нови 29 случаи на коронавирус и 5 починати е последниот биланс кој предмалку го објави министерството за здравство.

Нови 18 случаи со коронавирус во Македонија, еве како моментално изгледа мапата

Нови 18 лице позитивни на коронавирус се регистрирани во Македонија. Еве како моментално изгледа интерактивната мапа со последните...

ИНТЕРАКТИВНА МАПА МАКЕДОНИЈА: Во реално време следете го корона вирусот

Состојбата со заболени лица од корона вирусот во Македонија може да се следи преку интерактивната мапа која ја објавуваме.