ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Осум медицински лица и двајца пациенти од Институт за физикална медицина и рехабилитација заболени од коронавирус

Осум медицински лица и двајца пациенти од Институт за физикална медицина и рехабилитација во Скопје се позитивни на коронавирусот. Во Институтот се...