ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Филиповска Грашкоска: Од 27 април до 3 мај извршени 3.086 инспекциски надзори, секое непочитување на маерките ќе се санкционира без исклучок

Претседателката на Инспекцискиот совет Магдалена Филиповска Грашкоска денеска на прес-конференција информираше дека во периодот од 27 април до 3 мај инспекциските служби...

[ВО ЖИВО] Прес-конференција на Инспекцискиот совет

Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, заедно со Стојко Пауновски – Директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – Директорка на...