ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Инспекциските служби спровеле 11.358 надзори за спроведување на владините мерки

Инспекциските служби во периодот од 19 до 22 март годинава спровеле вкупно 11.358 надзори на терен во насока на спроведување на владините...

Почитувајте ги мерките, инспекциските служби интензивно со сите капацитети на терен

 Инспекциските служби интензивно работат на терен за да се обезбеди почитувањеето на мерките донесени од Владата за спречување на ширење на коронавирусот...