ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Инспекторите извршиле 12.799 контроли, уредбите и протоколите мора да се почитуваат, инаку следува соодветна санкција

Претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, на денешната редовна прес-конференција информираше за инспекциските надзори направени од страна на шест инспекторати во периодот...

Инспекторите спречени да вршат увид во локал, внатре седел претседател на политичка партија

Раководителот на Инспекциски надзор- одделение Скопје, Мери Проја Продановска, вечерва одржа прес-конференција на која истакна дека инспекторите биле спречени да влезат во...