ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Недоволно инкубатори на детската клиника во Скопје, Црвен Крст повикува на донации

Генералниот секретар на Црвен крст, Саит Саити започна кампања, чија цел е да ѝ помогне на Клиниката за детски болести во Скопје....