ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Подготовка на инфраструктурата во зоните за повеќе инвеститори по здравствената криза

Кој ќе создаде поповолни услови по завршувањето на здравствената криза таму ќе одат и инвеститорите, порача денеска премиерот Оливер Спасовски при увидот...