ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Тројца претставници на МААЕ инфицирани со Ковид-19

Во седиштето на Обединети нации во Виена пријавени се уште три лица заразени со новиот коронавирус, со што нивниот број се искачи...