ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„Бројот на инфектолози во нашата држава е мал, но го мобилизиравме целиот здравствен систем“, рече Филипче

„Бројот на инфектолози во нашата земја е мал, но го мобилизиравме целиот здравствен систем“, истакна министерот за здравство Венко Филипче во дебатниот...