ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Борел за гласањето на законот за ЈО: „Нов важен чекор во имплементацијата на реформите“

Високиот претставник на Европска Унија за надворешна политика и безбедност Жозеп Борел изрази задоволство поради донесувањето на Законот за јавно обвинителство во...