ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

“Ако треба да одговарам бидејќи за 4 години за прв пат обвинив функционери, ќе одговарам, ако вака дојде правдата во Македонија”, рече Јанева

Екс специјалната обвинителка Катица Јанева истакна дека предметот „Империја“ требало да добие завршница пред таа да замине во притвор, а сега дека...

“Не беше привилегиран Орце Камчев, ниту пак паѓавме во несвест од него”, рече Катица

Катица Јанева во Судот денеска раскажуваше за предметот „Империја“. „Не беше привилигран Орце Камчев, ниту беше нешто да...