ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„Фирмите се борат само за да профитираат од коронавирусот“, вели социологот Трајковски

Социологот Ило Трајковски во „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека фирмите се борат само за тоа да профитираат од коронавирусот.

Трајковски: Промените треба да тргнат од институциите што го уредуваат нашето живеење

Социологот Ило Трајковски во „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека ако ги погледнеме реакциите на двете најголеми верски заедници кои што имаат...

„Треба да ги промениме сфаќањата и како ги водиме нашите животи, во јавното здравје треба да се инвестира“, вели социјологот Трајковски

Професорот и социолог Ило Трајковски во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека треба да ги промениме сфаќањата и тоа како...