ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Жестока дебата во „Клик Плус“ – Арта Биљали и Илире Даути со лични обвинувања

Беа поканети за да ја претстават нивната политичка програма, но претставничките на ДУИ и Алијанса за Албанците, Арта Биљали Зендели и Илире...