ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

На унгарско-српската граница откриен тунел за илегален влез на мигранти

Унгарската полиција во текот на викендот открила тунел под жичаната ограда на унгарско-српската граница, и во неколку акции спречила илегален премин на...