ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Илбер Муртези нов директор на албанскиот театар, изборите нема да го попречат отворањето

Предвремените парламентарни избори нема да го пролонгираат отворањето на Албанскиот театар. Истиот се планира да биде отворен во текот на месецов, тврди...