ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Рекорднa потрошувачка на игри за време на пандемијата

 Потрошувачката на дигитални игри достигна рекордни 10 милијарди американски долари во март бидејќи луѓето затворени во домовите поради пандемијата од коронавирус играат...