НАЈНОВА ВЕСТ

Дел од демонстрантите пред зградата на РТС – запалени неколку контејнери

Неколку контејнери горат пред зградата на Радио Телвизија Србија откако дел од демонстрантите од пред зградата на Собранието се упатија кон РТС.

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Иџе тренира на симулатор – професионалниот рели возач од дома се подготвува за нови успеси

Македонскиот професионален рели возач Игор Стефановски – Иџе, автомобилот го замени со виртуелен. Па сега наместо на автмобилски трки, поради коронавирусот тоа...