ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Николов од ВМРО-ДПМНЕ вели дека викендов Скопје го напуштиле од 4 до 8 илјади позитивни лица на коронавирус

Доколку се направи тестирање на лицата кои го напуштија Скопје пред каранинот, меѓу нив ќе има од 4 до 8 илјади позитивни...