ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Властите контрадикторни – зголемен број нови случаи поради ифтари или повеќе тестирања?!

Властите никако да излезат со заеднички став - зошто има зголемување на бројот на заразени? Локализацијата на случаите во општина Чаир, која...