ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Тежок живот во уште потешки услови, домаќинот болен и не може да му помогне на семејството

Доволно е само еднаш да ја погледнеш куќата за да ја разбереш маката на ова семејство. 7-членото семејство Метовски...

Семејството Вели живее во шатор, во паркот 2-годишната Еџе преплашена од животно

Во мал шатор, со двегодишно дете и во парк, без ништо. Вака живее семејството Вели веќе пет дена. Поради тоа што немале...