ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Фуере: Витално е ЕУ во јуни да постигне согласност за следниот чекор во преговорите

Во разговор за МИА, поранешниот амбасадор на ЕУ во Северна Македонија, Ерван Фуере, вели дека е од критична важност во јуни да...