НАЈНОВА ВЕСТ

Дел од демонстрантите пред зградата на РТС – запалени неколку контејнери

Неколку контејнери горат пред зградата на Радио Телвизија Србија откако дел од демонстрантите од пред зградата на Собранието се упатија кон РТС.

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„Ербас“ на принуден одмор испраќа 3.000 работници

Компанијата „Ербас“ на принуден четиринеделен одмор ќе испрати околу 3.000 француски работници, во рамки на напорите да се избори со кризата од...