ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Ер Србија на 21 мај почнува со летови за четири европски дестинации, од 7 јуни и за Скопје

Авио компанијата Ер Србија објави дека од 21 мај ќе ги врати летовите на ограничен број дестинации, кон Лондон, Цирих, Франкфурт и...

Ер Србија ги откажа летовите од Ниш кон Италија, редуцирани се летовите од Белград

Авио-компанијата Ер Србија објави дека ќе ги прекине летовите кон Италија од аеродромот во Ниш, додека пак летовите од аеродромот  во Белград...