ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Коверт со две епрувети пристигнал во Британската амбасада во Скопје

На 04.02.2020 во 14.05 часот во Полициската станица за Надворешно физичко обезбедување – Скопје, од Британската амбасада било пријавено дека по пошта...