ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Гугл и Епл: Корона апликацијата нема да ги чува Џи-Пи-Ес податоците

Компаниите Гугл и Епл соопштија дека ќе ја забранат употребата на функцијата за следење на локацијата од апликации што се во развој...

Епл го претстави новиот поевтин Ајфон од моделот СE

Компанијата Епл денeска го претстави новиот буџетен Ајфон од серијата СE, во црна, црвена и бела боја. Вградената меморија...