ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Граѓаните ги преплавија телефоните на епидемиолозите – бараат да се тестираат за коронавирус

„Екипата на ТВ21 дојде во Центарот за јавно здравје – Скопје, за да види како епидемиолозите управуваат со состојбата со корона вирусот....