ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Дебар остана без епидемиолог, градоначалникот Дука бара итно да се зголеми медицинскиот персонал

Откако единствениот епидемиолог и техничарот од работната едница на Центарот за јавно здравје се тестираат за заразеност од коронавирус, Дебар а со...