ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Енис Барди за коронавирусот во Шпанија: „Ретко излегуваме на улица, само да купиме храна“

Шпанија е прва на листата на европски држави по бројот на заразени со коронавирус. Над 170 илјади граѓани се заразени со Ковид-19....