ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Куомо: Њујорк воведува карантин за граѓаните од 16 сојузни американски држави

Државата Њујорк воведува задолжителен карантин за граѓаните на 16 американски држави каде пандемијата на коронавирус е во пораст, изјави денеска гувернерот Ендру...