ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

„Емирати“ ги откажа сите летови до 25 март

Авиокомпанијата „Емирати“ објави дека денеска донеле одлука да ги прекинат сите патнички летови до 25 март. Од таму посочуваат...