ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Шпанија го ратификува Протоколот за членство во Алијансата – Столтенберг: Македонија, добредојде во НАТО

Сенатот на Шпанија вчера на пленарна седница го ратификува Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, по што и шпанскиот крал...