ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Една година и осум месеци затвор за Емил Јакимовски, плус и задолжително психијатриско лекување

Емил Јакимовски, екс вработен во Централен Регистар, доби една година и осум месеци затвор поради насилството кон сопругата Драгана, и заканите кон...