ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Димитров: Ставот на Макрон добар сигнал, да се потрудиме Извештајот на ЕК за земјава да биде попозитивен

 Министерот за надворешни работи Никола Димитров вели ставот на францускиот претседател Емануел Макрон дека ако резултатите од Извештајот на Европската комисија во...