ИЗБОРИ

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020

Вонредно обраќање на кралицата Елизабета Втора поради Ковид-19

Кралицата Елизабета Втора ќе им се обрати вечерва на граѓаните на Велика Британија, кои ќе ги повика одлучно да се спротивстават на...